Motorvakantiesheader

Overnachten bij pech

U staat met pech en dit duurt langer dan een dag. Het kan altijd gebeuren op een motorvakantie. Ondanks uw goede voorbereiding en een laatste grote beurt van uw motorfiets staat u toch stil met pech of een lekke band.

Daarom hebben we bij motour nagedacht hoe we toch zoveel mogelijk van uw motorvakantie kunnen redden zonder extra kosten en ontwikkelden het volgende protocol.

*U kiest op de pech of reparatieplaats een gelijkwaardige overnachtingplaats. En stelt de door pech gemiste Bed & Breakfast of het hotel en ons nog dezelfde dag per telefoon in kennis van het feit dat u uw volgende overnachtingplaats door pech niet kunt bereiken.

*Motour zal deze eerste overnachting door pech op een niet geplande plaats voor maximaal twee personen achteraf vergoeden tot maximaal 85 euro. U bent op deze manier dus gratis verzekerd voor deze niet geplande overnachting in geval van pech.

Wel vragen we u om eenmaal terug in Nederland, voor onze administratie het origineel van de rekening van de overnachting en een kopie van de garagerekening toe te sturen. Waarna wij over gaan tot vergoeding zoals omschreven.

* Is uw motorfiets de volgende dag gerepareerd dan pikt u het overnachtingschema weer op, op de eerstvolgende geplande datum. Lukt dit niet of duurt de pech langer dan twee dagen (dus moet u langer dan één nacht op een niet geplande plaats verblijven) dan dient u zelf het initiatief te nemen om de opvolgende adressen in de tijd naar achteren op te schuiven. De desbetreffende telefoonnummers van Bed & Breakfast en hotels staan op de vouchers. Lukt dit niet of maar gedeeltelijk dan zijn daaruit voortvloeiende alternatieve overnachtingen min de genoemde eerste overnachting voor eigen rekening . Voor declaratie van deze kosten kunt u het beste contact op nemen met uw reisverzekeraar.

* De regeling geldt ook bij groepen altijd maximaal voor twee personen.
* Motour vergoedt maximaal één niet geplande overnachting per reis.
* De vergoede overnachting is altijd een overnachting die in de plaats komt van een geplande overnachting en dus geen extra overnachting waardoor uw vakantie periode zou worden verlengd.