Onze Motour motorvakantiereizen


keltisch kruis aan de kust ierland

14 dagen Ierland

the Mystical South West

Deze motorvakantie heeft als doel de bekende westkust van Ierland en is een must voor liefhebbers van rust, ruimte en ruige- en liefelijke landschappen. Lekker onbezorgd toeren door een steeds weer wisselend decor en wellicht geraakt worden door de mystieke en soms desolate sfeer van de Ierse westkust.

Eilean Donal Castle bij Kyle Schotland

Schotland 9 dagen

the Highlands coast tot coast

Schotland is ideaal voor een motorvakantie. Het landschap is bergachtig en doorsneden door veelal diepe bergmeren, de zogenaamde Lochs. Waaronder natuurlijk het overbekende Loch Ness. The Highlands zijn onbewoonde hoogveen gebieden met zo hier en daar een bergtop. Deze combinatie zorgt voor het geweldig mooie en karakteristieke Schotse landschap dat verder nergens in Europa te vinden is.

Motorrijder tijdens korte stop highlands Schotland

Schotland 11 dagen

Naar John O'Groats en rond de Noord

Op deze motorreis zoeken we de Noordelijke grenzen van Schotland op. We bezoeken Thurso, John O'Groats en Ullapool als uitbreiding op onze 9 dagen motorreis naar Schotland. Stuk voor stuk karakteristieke buitenposten van het Britse Koninkrijk.

Snowdon National Park Wales

Wales en Cotswolds 10 dagen

Een motorreis door twee culturen

Tijdens deze motorreis maakt u kennis met de diversiteit van Groot Brittannië. U reist door "Good Old England" via het op en top Engelse Cotswolds gebied en maakt een uitgebreide rondrit door het Keltische Wales met haar eigen taal en cultuur.

Samengevat de opzet van onze motorreizen.

Alle motorreizen zijn naar eigen keuze uit te breiden.

Reis met je eigen motorfiets.

Bepaal zelf de vertrekdatum van je motorvakantie.

We zoeken naar kwalteits overnachtingen met sfeer.

We regelen al je ferry overtochten.

Reis individueel of met een groep(je) motorvrienden.